ŠOK! Ana i Rasta PONOVO ZAJEDNO!

Bivši supružnici Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta ponovo će zajedno nastupiti i deliti scenu na velikom koncertu u Makedoniji, otkriva „Alo!”. Naime, Ana se nakon višemesečnog porodiljskog odsustva uželela kontakta sa publikom i odmah nakon novogodišnjeg nastupa u prestonici tražila je od svog menadžera da joj zakaže novi nastup.

Ponuda je stigla iz makedonske prestonice, ali uz uslov da sa Anom nastupa i njen bivši suprug. – Ana i Rasta će nastupiti zajedno 16. februara u Skoplju, a to će biti njihov prvi zajednički izlazak na scenu nakon razvoda. Malo je reći da su uzbuđeni zbog toga, oboje čak imaju tremu.

 Međutim, kada je dobila ponudu da nastupi sa Rastom, u prvi mah je bila skeptična, jer se pribojavala njegove reakcije. Ali oboje su profesionalci koji su dugo u poslu i tačno znaju šta publika traži od njih. Razgovarali su hladne glave i zaključili da je zajednički koncert pun pogodak – započinje priču izvor blizak bivšem bračnom paru i dodaje: – Ana se već ozbiljno posvetila pripremama za koncert i uveliko osmišljava koreografiju, ali i stajling koji će nositi u Makedoniji.

 Svi koji su ih makar jednom gledali uživo znaju da Ana i Rasta donose neverovetnu energiju i da imaju sjajan odnos na sceni. Međutim, vest o zajedničkom koncertu još nije zvanično objavljena, jer Ana želi da što manje komunicira sa predstavnicima sedme sile. 

Ali i to će morati uskoro da se desi – kaže izvor. Podsetimo, pop pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta venčali su se u julu 2016. godine, nakon samo nekoliko meseci zabavljanja. U avgustu naredne godine Ana je na svet donela devojčicu Taru, a već u novembru par je objavio da se razveo.  

Popular Posts