"PRIJE SU MI TRAZILI AUTOGRAM A DANAS FEAT ..."



Prije pocetka youtube-a ovaj reper je biljezio znatne rezultate na underground sceni i dokazao se u raznim battle turnirima koji su tada vladali. U kratkom interview sa nasim portalom otkriva nam kako su mu klinci tada pisali kako kida ili pitali kad ce nova pjesma. Nakon facebooka i youtube-a danas mozemo reci da se svako dijete od 14 godina (ili svako drugi) bavi "rep muzikom" ... 

"Ima tu talenata naravno na koje treba obratiti paznju ali previse je da ne kazem "sranja" koja se izbacuju danas po drustvenim mrezama , par prijatelja ih podrzava i sad su oni reperi . Nazalost zbog toga sve je manje rep publike jer svako zeli da bude "reper" "

Od prosle godine je ovaj reper dozivio pravi BOOM sa svojim pjesmama jer se odlucio raditi nesto za sire mase a to su ljudi veoma dobro prihvatili . Najpoznatija pjesma mu ima preko 100.000 pregleda i zove se Numero Uno . Kako sam kaze najteze je bez velikog ulaganja i preko svog vlastitog youtube kanala reklamirati se ali kako sam kaze za sad ide dobro !

Njegovi novu pjesmu mozete poslusati ovdje 


Popular Posts